top of page

Automatisering

Alle bedrifter, avdelinger, samt individuelle ansatte, har sin egen arbeidsmetode. Det er i utgangspunktet utenkelig å utvikle programmer for enkeltpersoner og små avdelinger. Kostnaden som utvikling og vedlikehold av slike løsninger er høyere enn å ansette ekstra personell. Men hva hvis ansatte i din bedrift kan utvikle programmer selv?
 

Programmering og utvikling av automatiske funksjoner er ikke det det en gang var. I dag er det mulig å lage programmer med hjelp av grafiske og intuitive grensesnitt. Jeg kan hjelpe din bedrift å starte med utvikling av automatisering ved å tilby grunnleggende opplæring og eventuelt noen automatiseringer som bedriftens ansatte kan videreutvikle.

Du har kanskje hørt om tjenester som IFTTT (If This Then That), automate.io og Zapier. Dette er en type programmering som har et grafisk grensesnitt, som ofte benevnes som "codeless" eller "no-code". Dersom bedriften benytter deg av Office 365, har du tilgang til "Powe Automate" (tidligere "Flow), Power Automate kan benytte seg av omtrent alle funksjoner som har et API-tilgjengelig. Dersom din bedrift benytter spesialisert utstyr som tilbyr et API, kan du bruke et grafisk grensesnitt til å programmere en løsning som kan styre eller hente data for å bruke visualisere statistikk med for eksempel PowerBI eller Kibana. 

bottom of page