top of page

Konsultasjon og support

Mange bedrifter, både små og store, trenger et godt system for sin virksomhet og ansatte. Alle har sine unike løsninger og behov, disse behovene er unike for bedriften i sin helhet, men også for sine ansatte. Det har lenge vært slik at alle ansatte har måttet innfinne seg i sin bedrifts arbeidsmetoder når det gjelder digitale verktøy, vi tror at den tid er i ferd med å forsvinne. 

De fleste av dagens rammeverk for kontorstøtteverktøy tilbyr funksjoner som kan tilpasses og utvikles av sluttbrukere. Dette er verktøy som kan for eksempel gjøre tidige og repeterende oppgaver automatisk og feilfritt. Målet med slike løsninger er å hjelpe de ansatte i en bedrift til å bli mer produktive.
 

Jeg har siden slutten av 90-tallet fått erfaring fra mange forskjellige systemer på ulike plattformer, alt fra FreeBSD, Linux, Windows(de fleste versjoner) til macOS. Det er ikke overraskende at jeg er av den oppfatning at Microsoft er den største og mest foretrukne leverandøren av IT-verktøy utenom IT og media bransjen. Mine tjenester vil derfor starte med å se på løsninger i retning av Microsoft Office365 og Azure. Når det er sagt, så betyr det likevel ikke at mine tjeneste er begrenset til løsninger på disse plattformene eller at jeg er ukritisk til dem.
 

Jeg kan tilby oppsett, opplæring, feilretting og hjelpe din bedrift med å foreta seg informerte beslutninger.

bottom of page